Kiloyla gelen tehlikeler

Ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Kozmetik dermatolojinin son keşfi ise İPEK KOZA TEKNİĞİYLE YÜZ ASKISI! Oldukça narin fakat bir o kadar da güçlü ipeğin etkisini cilt altında hissettiren bu yöntemle zamana meydan okuyun.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 26 Nisan 2016 08:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57
Kiloyla gelen tehlikeler

İPEK KOZA YÖNTEMİYLE YÜZ ASKISI NEDİR? NASIL YAPILIR?

Uçlarında ipler bulunan ince enjeksiyonlarla deri altına yerleştiriliyor. Enjeksiyon ciltten çıkarken ucunda bulunan ipi, deri altına bırakılıyor. Lokal anestezik kremlerin kullanılmasıyla ağrı acı hissi minimuma iniyor. Çeşitli noktalara bırakılan ipler cilt altında bir ağ şeklini alıyor. Cilt altına bırakılan ipler kollajen ve elasten liflerini harekete geçirip sorunlu bölgeleri tamir etmeye başlıyor. Hiçbir zararı olmayan bu ipler 14 günlük bir süre sonunda kendi kendine eriyor. Böylece yaşlanmaya ve çevresel faktörlere bağlı olarak oluşan tüm izler tek bir seansta çözülüyor. İş ve sosyal hayatınızda yaratacağınız 30 dakikalık bir molayla bu işlemi ağrısız ve ameliyatsız yaptırabilirsiniz.

ÖRÜMCEK AĞI YÖNTEMİNDEN FARKI VE AVANTAJI NEDİR?

- İpler daha kısa sürede cilt altında erir.

- Cilt üzerindeki değişim 1 ayda değil anında sonuç verir.

- Bu ipler cildi daha fazla sıkılaştıran bir teknoloji ile üretildiğinden kolajen üretimi daha fazla olur.

- Uygulama sonrası koza keseleriyle yapılan peeling sayesinde cilt ölü deriden arındırılır ve daha sıkı, pembe bir cilt ortaya çıkar.

HANGİ BÖLGELERE UYGULANIR?

Göz çevresi kırışıklıkları, göz kapağı düşüklüğü, mimik kırışıklığı dediğimiz nazolabial çizgiler de, gıdı toparlama alında kullanılır. Toparlama, sıkılaşma germe etkisi yaratan işlem kişiye özel uygulanıyor. Yaşın ve cilt yapısının özelliklerine göre uygulama alanları hekimin tecrübesi ile belirleniyor.

BU İŞLEM İÇİN UYGUN ADAYLAR KİMLERDİR?

Yoğun metropol hayatı ve çeşitli faktörler nedeniyle cildi erken tahrip olmuş hastalarımız da mevcut. 30 ila 60 yaş arasında uygulanabilen, cildini gençleştirmek ve daha dinamik görünmek isteyen tüm bay ve bayanlar bu işlem için uygun adaylardır.

UYGULAMA NE KADAR SÜREYLE KALICILIĞINI KORUR?

30 dakikalık tek bir seans sonrası 2-4 yıl arasında kalıcılık sağlanmaktadır.

Uzm. Dr. Özgür Şamilgil

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber