Devlet tecavüz ve dayağa el koydu

İzmir'de arkadaşının oğluna yıllarca tecavüz eden aile şikayetçi olunca da öldüresiye döven sapık için yetkililer harekete geçti. K.Ç.'nin dramına Aile Bakanlığı da el koydu.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 27 Nisan 2016 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Devlet tecavüz ve dayağa el koydu

Cumhur ERKEK

İzmir'de o zaman 13 yaşında olan K.Ç., ailesiyle sorun yaşadığı sıralarda babası A.Ç.'nin arkadaşı M.K. kendisine yakınlık gösterdi. İddialara göre çocuğu aracıyla Kuşadası'na götüren M.K., içki içirdikten sonra çocuğa araç içinde tecavüz etti. M.K., K.Ç.'nin iki yıl boyunca peşini bırakmayarak zorla tecavüz etmeyi sürdürdü. Olayın mahkemeye yansımasından sonra Adli Tıp'ın 'cinsel istismar ve çocuğun ruh sağlığının bozulduğuna dair raporuna rağmen İzmir Ağır Ceza Mahkemesi M.K.'nın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. M.K. küçük çocuk ve ailesinin şikayetini geri alması için K.Ç.'ye meydan dayağı attı. M.K.'nın elini kolunu sallayarak gezmesi büyük tepki çekti.

BAKANLIK DA DEVREDE

K.Ç.'nin dramı AKŞAM'da gündeme gelince yetkililer harekete geçti. İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi K.Ç.'nin ailesine ulaşarak konu ilgili bilgi aldı. Mağdur ile aile İzmir Emniyeti tarafından koruma altına alındı. İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü K.Ç. için araştırma başlatırken Aile Bakanlığı da devreye girdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber