1 YTL'lik bilete hücum

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 24 Kasım 2006 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karayolu yolcu taşıma firması Kamil Koç'un 80'nci yılı nedeniyle başlattığı ?1 YTL ile her hatta seyahat et' kampanyası yoğun ilgi gördü. Yolcular 1 YTL'lik bilete inanmakta zorlandı.

Hava yollarında uygulanan 1 YTL'ye bilet uygulamasını karayolu taşımacılığında da hayata geçirmek için Ulaştırma Bakanlığı'na müracaat eden ve izinle 1 YTL'ye bilet satışına başladıklarını söyleyen Bilet Satış ve Rezervasyon Şefi Naci Attila, uygulamanın adil yapılması için rezervasyon yapılamayacağını ve internetten bilet alınamayacağını açıkladı.

Attila, ?1 YTL'lik ilk bileti günün ilk saatlerinde yani 02.20'de Antalya'da satarak, Afyon istikametine uğurladık. Bilet satış uygulamasında suistimale meydan vermemek için kimlik bilgileri ve telefonları alarak bilete işliyoruz. Engelli ve çocukları da unutmayan firmamız bakanlığın verdiği fiyatlar üzerinden yüzde 50 indirim uygulamaya başladık. Ama kimlik göstermek gerekiyor. Böyle bir uygulamaya öncülük etmekten büyük mutluluk duyuyoruz? dedi. Kamil Koç her otobüste 1 YTL'lik 4 bilet satıyor. Uygulamayı duyan birçok vatandaşın seyahat saatini erteleyip 1 YTL'lik biletlerden almaya çalıştığı gözlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber