Cumhurbaşkanı'nın kızı 14 Mayıs'ta evleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Selçuk Bayraktar ile 14 Mayıs'ta dünya evine giriyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2016 12:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanı'nın kızı 14 Mayıs'ta evleniyor

İnsansız Hava Aracı imal eden Baykar Makina'nın sahibi Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar ile nişanlanan Sümeyye Erdoğan'ın düğün tarihi belli oldu. NTV'nin haberine göre, çift 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü dünya evine girecek.

NİŞAN GÜNÜ TALİHSİZLİK

12 Mart Cumartesi günü yapılması planlanan nişan töreni, damat Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın aynı gün rahatsızlanıp apar topar hastaneye kaldırılması nedeniyle ertelenmiş, nişan bir hafta sonra Tarabya Huber Köşkü'nde sessiz sedasız gerçekleştirilmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KÜÇÜK KIZI

Sümeyye Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan' çiftinin küçük kızları. Abla Esra Erdoğan ise 2004 yılında Berak Albayrak ile hayatını birleştirmişti.

SELÇUK BAYRAKTAR HAKKINDA...

Selçuk Bayraktar, İTÜ Elektronik Mühendisliği'ni bitirdi. Daha sonra ABD'ye giderek University of Pennsylvania'da insansız uçaklar üzerine master, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde (MIT) robotik kontrol sistemleri konusunda doktora yaptı. 11 yıldır kendi şirketinde çalışan Selçuk Bayraktar, birçok sistemin milli olarak geliştirilmesi projesinde görev aldı.

Taktik İnsansız Hava Aracı olan Bayraktar, geçtiğimiz yıl 17 Aralık'ta Roketsan şirketinin geliştirdiği füzeyi atmış ve hedefini yüzde 100 vurma başarısı göstermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber