Engelli bakımevinde dayak iddiası

Ordu'da özel bir engelli bakımevinde 10 yaşındaki engelli çocuğun, bakımevi müdürü tarafından dövüldüğü iddiasına üzerine Valilik soruşturma başlattı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Nisan 2016 22:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelli bakımevinde dayak iddiası

Ordu'nun Altınordu İlçesi Eskipazar Mahallesi'nde bulunan özel bakımevinde, ismi açıklanmayan 10 yaşındaki engelli bir çocuğun, bakımevi müdürü H.Ş. tarafından yüzüne tokat atılmak suretiyle dövüldüğü ileri sürüldü. 2 gün önce yaşandığı iddia edilen olayla ilgili sosyal medyada bugün paylaşılan ve hızla yayılan fotoğraflar üzerine, Ordu Valiliği soruşturma başlattı.

BAKIMEVİ MÜDÜRÜNÜN İSTİFASI ALINDI

Özel bakımevinin işletmecisi Selami Tarak, olayla ilgili yaptığı araştırmada, bir kaza olduğu yönünde bilgi aldığını, çocuğa ait fotoğrafların sosyal medyaya düşmeden önce durumu hemen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bildirdiğini söyledi. Bakımevi müdürü H.Ş.'nin de bugün istifasını aldığını belirten Selami Tarak, "Kendim Ankara'daydım. 27 Nisan akşamı olay meydana gelmiş. Bakımevi müdürümüz 3-4 kişi ile konuşurken arkası dönükken refleks olarak kazayla çocuğun yüzüne vurmuş. Kızarıklık oluşmuş. Mesai bitmişti, ertesi sabah, yani dün durumu hemen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bildirdim. Bu olaydan dolayı bizler de çok üzüldük, çocuk devlet korumasında, anne babası var. Çocuk burada kalıyor, özel eğitim merkezinde eğitim alıyor. Bu olaydan dolayı sorumlu müdürün istifasını aldım. Valilik ve jandarmada soruşturma başlattı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber