El ele vereceğiz kalleşler bitecek

Giresunlu Bekir Kelleci ve Süleyman Kul üç hafta arayla şehit oldu. Kenetlenen şehitlerin aileleri, "Hainler iyi anlasın, biz azalmıyor çoğalıyoruz" mesajı verdi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 30 Nisan 2016 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
El ele vereceğiz kalleşler bitecek

Gürkan ATA

Mardin Nusaybin'de 2 Nisan'da şehit düşen Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin Giresun Eynesil'deki cenaze töreninde, silah arkadaşı Uzman Çavuş Süleyman Kul'un gözyaşları Türkiye'nin yüreğini dağlamıştı. Şehit arkadaşı Bekir Kelleci'nin anne ve babasına sarılıp, "Bekir benim kardeşimdi. Artık sizin evladınız benim, sizi hiç bırakmayacağım" diyen Süleyman Kul, sadece 22 gün sonra aynı bölgede şehit düştü.

ŞEHADET BİRLEŞTİRDİ

2.5 yıl önce uzman çavuşluk eğitimi alırken tanışan ve bir daha hiç ayrılmayan şehitlerin kardeşliği ailelerine miras kaldı. Kelleci'nin babası Ali Kelleci, Kul'un annesi Fatma, babası Mehmet Kul ve kardeşleriyle Giresun'un Yağlıdere Üçtepe Köyü'nde bir araya geldi. Buluşmaya AKŞAM tanıklık etti. Acılı aileler, "Biz el ele vereceğiz, herkes el ele verecek ve bu kalleşlerin sonu gelecek, Türkiye terör belasından kurtulacak" dediler.

Manevi oğlum gibiydi

Şehit Kelleci'nin annesi Güner Kelleci, "Oğlum Bekir'in acısını yaşarken şimdi manevi oğlum Süleyman'ın şehit haberini aldım" diye gözyaşı döktü. Ali Kelleci ise "Bekir'in acısını yaşarken en büyük teselli, bize nefes veren kişi Süleyman'dı. Ama onu da toprağa verdik" dedi.

Cennete gittiler

Kul'un babası Mehmet Kul, "Süleyman, Bekir'in 'Kardeşim gitti, nasıl dayanırım' diye ağladı. Şimdi Süleyman'ım da cennete gitti, Bekir kardeşine kavuştu. O alçak hainler iyi anlasın, biz hiç azalmıyoruz, tam tersi çoğalıyoruz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber