İhaleyi alamayan kadın patron oteli kundaklattı

Adana'da 10 gün önce yanan beş yıldızlı otelin bodrumundaki gece kulübünü, işletme ihalesini alamayan Seren Akgönül'ün 10 bin liraya kundaklattığı ortaya çıktı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 30 Nisan 2016 08:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İhaleyi alamayan kadın patron oteli kundaklattı

Adana'da, Turhan Cemal Beriker Bulvarı üzerindeki 5 yıldızlı otelin bodrumunda bulunan gece kulübünde 21 Nisan gecesi yangın çıktı. Havalandırmadan çıkan dumanı fark eden görevlilerin ihbarıyla gelen itfaiyeye ekipleri, bir yandan yoğun bir duman yayılan oteli tahliye ederken, diğer yandan da yangına müdahale etti. İtfaiyenin yaklaşık bir saatlik müdahalesiyle yangının söndürülmesinin ardından kamera kayıtlarını inceleyen polis, olayın kundaklama olduğunu tespit etti. Gece kulübünü kundakladıkları belirlenen Meftun Aldatmaz (31) ve Mustafa Yırtıcı (21) yakalandı. Suçunu itiraf eden Aldatmaz bir süre önce yapılan ihaleyi alamayan Seren Akgönül'ün kendilerine 10 bin lira vaat ettiğini belirterek, "Ne yapıp edip burayı yakın deyip 5 bin lira verdi. Kalan 5 bin lirayı da iş bittikten sonra vereceğini söyledi. Ben Mustafa Yırtıcı'ya bin 500 lira verdim. Olay gecesi gece kulübü çalışmıyordu. Mustafa'nın getirdiği bidon içindeki benzini dökerek ateşe verdik" dedi.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞ!

Bu itiraf üzerine gözaltına alınan Seren Akgönül (42) suçlamayı kabul etmedi. Akgönül'ün daha önce de sigorta şirketinden para almak için işyerini kundaklattığı ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Aldatmaz ve Yırtıcı tutuklanırken, Seher Akgönül ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Suçlamayı kabul etmeyen Seren Akgönül tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kundakçılar Aldatmaz ve Yırtıcı ise tutuklandı.

MURAT KARAMAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber