Belediye Başkanı, cadde ve sokakları yıkadı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Mahalleni Temiz Tut" adlı proje kapsamında belediye temizlik görevlileriyle sokak ve caddeleri yıkadı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2016 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediye Başkanı, cadde ve sokakları yıkadı

Akdoğan, proje kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Selçuk Mahallesi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün başlattığı projenin takdire şayan olduğunu söyledi.

Sokak ve caddeleri temizlemenin belediyenin görevi olduğunu ancak projeyle temizliğe halkın da katılımının sağlanmasının amaçlandığını belirten Akdoğan, şöyle konuştu:

"Proje tamamlandığında Niğde genelinde bine yakın temizlik gönüllüsü oluşturup, bu gönüllülerle şehrimizin temizliğini bütün olarak sağlamayı hedefliyoruz. Her sokağımıza, o sokakta ikamet eden bir temizlik gönüllüsü belirledikten sonra proje kusursuz şekilde işleyecek. Şehrimize bugün dışarıdan gelen herkes 'Niğde tertemiz olmuş' diyor. Bundan sonra da 'Niğde pırıl pırıl olmuş' diyecekler."

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Akdoğan, müdür yardımcıları ve gönüllüler ellerinde fırçalarla cadde ve sokakları yıkadı.

Proje kapsamında belirlenen gönüllüler, temizlik çalışmalarını 10 Mayıs'a kadar sürdürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber