'Onların hepsi korkak tavuk'

Eski MHP Milletvekili Akşener: - "Ülkücü hareketi engellemek için topla tüfekle üzerimize saldırıyorlar. Onların hepsi korkak tavuk. Onlar bizi bilmiyor, tanımıyor. Bizim büyük çoğunluğumuzun idam sehpalarından dönüp geldiğini bilmiyorlar"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2016 21:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Onların hepsi korkak tavuk'

Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, "paralelci" suçlamasıyla üzerilerine gelindiğini belirterek, "Ülkücü hareketi engellemek için topla tüfekle üzerimize saldırıyorlar. Onların hepsi korkak tavuk. Onlar bizi bilmiyor, tanımıyor. Bizim büyük çoğunluğumuzun idam sehpalarından dönüp geldiğini bilmiyorlar. Çünkü onlar dantel kefenli, masa örtüsü kefenli çakma kahramanlar da ondan." dedi.

Kurultay çalışmaları kapsamında Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Akşener, olağanüstü kongre için 548 delegeden imza topladıklarını hatırlatarak, bu imzaların namuslarına vebal olarak kendilerine emanet edildiğini söyledi.

MHP delegelerinin verdiği imzaları yere düşürtmeyeceklerini kaydeden Akşener, "Bu imzaların gereğini yerine getirmek için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. İmza veren 548 kişinin dışında görüştüğüm delege kardeşlerim, 'Meral Abla, şu sebeplerle imza koyamayız ama o kongreyi toplayın, geleceğiz ve tüzük maddesinin değişmesi için evet oyumuzu kullanacağız' dediler. Bunu söyleyen delegelerin sayısını açıklamıyorum. Açıklarsam 'Balgat Ağaları' sonra uyuyamaz. Zaten yeteri kadar uyuyamıyorlar, bari bazı geceler uyuyabilsinler." diye konuştu.

MHP Genel Merkezine 548 imzayı sunduklarında ve kendilerine "İsterseniz bin 100 imza getirin imzalar yok hükmündedir" denildiğine işaret eden Akşener, Devlet Bahçeli'nin aynı delegenin bin 153 oyuyla seçildiğini kaydetti. Akşener, "Ne değişti, bin 153 delegeden kaçıyorsunuz? Ne değişti sizi seçen delegeyi hain ilan ediyorsunuz?" diye sordu.

Kurultay istedikleri için "paralelci" olmakla suçlandıklarını ifade eden Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz paralelci maralelci değiliz. Ama siz o 7 havuz, yandaş ve candaş medyanın sahipleri hepiniz yamuksunuz. Ülkücü hareketi engellemek için topla tüfekle üzerimize saldırıyorlar. Onların hepsi korkak tavuk. Onlar bizi bilmiyor, tanımıyor. Bizim büyük çoğunluğumuzun idam sehpalarından dönüp geldiğini bilmiyorlar. Çünkü onlar dantel kefenli, masa örtüsü kefenli çakma kahramanlar da ondan. Onlar bizi bilemez. Onlar bizi anlayamaz."

Bütün medyanın üzerilerine sürüldüğünü iddia eden Akşener, bunların kendilerini korkutamayacağını, yıldıramayacağını ve geri çeviremeyeceğini dile getirdi.

İktidara geldiklerinde terörü 6 ayda bitireceklerini savunan Akşener, "Bunu söylediğimde kimse çıkıp bize bunu nasıl yapacaksınız diye soramıyor. Çünkü bunu daha önce yaptık. Terörün belini kırdık. İktidara geldiğimizde terörün belini yeniden kıracağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber