İstanbul'a 35 dönümlük kent park geliyor

İstanbul'da Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi projesine halkın yüzde 90'ını onay verdi. Esenkent'te 35 dönümlük alana inşa edilecek kent parkın hazırlıkları sürüyor

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 01 Mayıs 2016 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'a 35 dönümlük kent park geliyor

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli'de yapılacak kent parkını halkın onayına sundu. Halkın yüzde 90'ının onayından geçen parkın projesini Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç anlattı.

Hemşeri Buluşmaları kapsamında Sivas Kangal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde vatandaşlarla buluşan Kılıç konuşmasında Gülsuyu ve Esenkent mahallelerine kazandırılacak spor komplekslerinden bahsetti.

Esenkent'te yapılan hizmetleri anlattıktan sonra, Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi (M'EXPO) projesi, altyapı çalışmaları, spor tesislerine yönelik çalışmalar, uyuşturucu bağımlısı gençler, ücretsiz okul servisleri, sağlık çalışmaları, "Giymiyorsan Giydir" projesi, kültür-sanat faaliyetleri, restoran çalışmaları, kreşler, engellilere yönelik çalışmalar, kurslar ve evde bakım gibi hizmetler hakkında da vatandaşlara bilgi veren Kılıç daha sonra Cevizli Mahallesi'nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana kent parkı inşa edeceklerini müjdeleyerek, projenin yakın zamanda temelinin atılacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber