'Yerli savunma sanayi'de büyük atılımlar gerçekleştirdik'

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay: - ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümetimiz çok kararlı bir şekilde terörle mücadeleyi devam ettiriyor"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2016 18:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Yerli savunma sanayi'de büyük atılımlar gerçekleştirdik'

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümetimiz çok kararlı bir şekilde terörle mücadeleyi devam ettiriyor.'' dedi.

Alpay, Elazığ Belediyesi Konferans Salonu'nda Akçakiraz Beldesi teşkilatınca düzenlenen AK Parti Belde Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, terörle mücadelenin hiç bir tereddüte yer bırakmaksızın kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Bu mücadelenin bütün teröristlerin, terörist uzantıların ve terörü destekleyen bütün unsurların silahlarını ve mühimmatlarını bırakıp ülke topraklarını terk edinceye kadar aynı kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Alpay, ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümetimiz çok kararlı bir şekilde terörle mücadeleyi devam ettiriyor. Bu konuda dünyaya söyleyecek daha çok sözümüz var ama daha fazla birliğe, kardeşliğe, desteğe ve dayanışmaya ihtiyacımız var'' dedi.

Alpay, yerli savunma sanayi alanında son yıllarda ülke olarak büyük atılımlar gerçekleştirildiğini dikkati çekerek, ulusal güvenlik açasından büyük önem arz eden insansız hava araçları, Altay tankı, Atak helikopteri gibi unsurların Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine girdiğini ve terörle mücadele gibi bir çok alanda kullanıldığını dile getirdi.

Daha güçlü bir mili savunma sanayi için hayata geçirilen ve devam eden projeler olduğunu anlatan Alpay, ''Dün Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Genelkurmay Başkanımız, Milli Savunma Bakanımız ve çok kalabalık bir heyetle özel bir törenin icrasını gerçekleştirdik. Türkiye, dün amfibi hücum gemisi Anadolu'nun inşa başlangıç törenini görmüş oldu. Çok daha büyük işler yapacağız. Dün ortaya konan tablo bir gurur tablosuydu. Bu günleri Rabbim tekrar tekrar büyük zaferlerle bizlere yaşatsın inşallah.'' ifadelerini kullandı.

Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Akçakiraz Beldesi Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ve çok sayıda partili de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber