Ütücü kafe ile çalışanların kurtarıcısı oldu

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Ütücü Cafe'yi açan Aysel Erkal, çalıştıkları için zaman bulamayıp ütü yapamayanlara hizmet veriyor. O ütü yaparken, müşteriler ise işyerinde çayını, kahvesini içiyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mayıs 2016 10:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ütücü kafe ile çalışanların kurtarıcısı oldu

İzmirli Aysel Erkal, yıllardır hayal ettiği kendi işini kurmanın mutluluğunu yaşıyor. Bayraklı Adalet Mahallesi'nde Ütücü Cafe'yi açan Erkal, çalıştıkları için zaman bulamayıp ütü yapamayanların kurtarıcısı oldu. O getirilen giysilerin ütüsünü yaparken, müşteriler ise işyeri içindeki kafesinde çay, kahve keyfi yapıyor. Girişimci kadın olarak, KOSGEB'den eğitim desteği aldığını belirten ütücü Aysel Erkal, "Ben hem çalışan hem de evde ütü yapmayı sevmeyen kadınlara hitap ediyorum.

Müşterilerim arasında yoğun iş temposunda çalışan avukat, mühendis, iş adamı, futbolcu ve memurlar var. Baronun cübbelerini de ben temizleyip ütülüyorum. KOSGEB'in eğitimi benim için çok cesaretlendirici oldu. Başaramayacağım endişelerimin yersiz olduğunu gördüm. Kadın isterse herşeyi başarır. Üreten kadın olmak dünyanın en güzel şeyi. Kendi işimi kendi imkanlarımla kurmaktan çok mutluyum

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber