Şehit Uzman Çavuş Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım'ın eşi Yasemin Yıldırım, "O değildir. O benim canımdı. Can neredesin?" diye gözyaşı döküp, tabuta sarılarak vedalaştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Mayıs 2016 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit Uzman Çavuş Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Serdar Yıldırım'ın cenazesi, akşam saatlerinde konulduğu Asker Hastanesi'nden törenle alınarak konvoy eşliğinde PTT Evleri Mahallesi'ndeki evine getirildi. Cenazenin evine gelmesi beklenirken aynı zamanda teyzesinin kızı olan 2 yıllık eşi Yasemin Yıldırım'ın "O değildir. O benim canımdı. Can neredesin?" sözleri çevrede bulunanların gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. Şehit Serdar Yıldırım'ın cenazesi gözyaşları ve tekbirler eşliğinde karşıladı. Cenaze aracındaki tabutuna Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde vatani görevini yapan kardeşi Sercan ve operasyon sırasında yanında bulunan askerler eşlik etti. Baba Halil, anne Teslime, eşi Yasemin ile kardeşleri şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunu öperek gözyaşı döktü.

Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Aladağ İlçesi'nin Boztahta Mahallesi'ne götürüldü.

TOPRAĞA VERİLDİ

Jandarma Uzman Çavuş Serdar Yıldırım için Aladağ İlçesi'nin Boztahta Mahallesi Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene, Adana Valisi Mustafa Büyük, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşların katıldı. İl Müftüsü Arif Gökçe'nin cenaze namazını kıldırmasının ardından Serdar Yıldırım, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Fatih KARAÇALI

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber