Şehit uzman çavuş Arslan'ın evine acı haber ulaştı

Çukurca ilçesinin Irak sınırındaki bölgede arama tarama faaliyeti yürülen güvenlik güçlerine teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan uzman çavuş Gökhan Arslan'ın Malatya'daki evine acı haber ulaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2016 18:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit uzman çavuş Arslan'ın evine acı haber ulaştı

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Irak sınırındaki bölgede arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Arslan'ın (28) Malatya'daki evine acı haber ulaştı.

Şehit Arslan'ın Battalgazi ilçesi Büyükmustafa Paşa Mahallesi Güllüce Sokak'ta oturan eşi Şainur'a acı haber askeri yetkililerce verildi.

Eşinin şehit olduğu haberini alınca fenalaşan Şainur Arslan'a evin önünde bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Bu arada Gökhan Arslan'ın şehit olduğunu öğrenen komşuları ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Arslan'ın eşi ile çocukları Melek ve Enes sağlık ekipleri ve askeri yetkililerce evden alınarak şehidin baba evinin bulunduğu Akçadağ ilçesine gitti.

Oğullarının şehit olduğunu öğrenen anne Aleey ile baba Ömer Arslan gözyaşı döktü. Baba Ömer Arslan'ı askeri yetkililer teselli etti.

Şehidin Akçadağ İlçesi Aktepe Mahallesindeki baba evine Türk bayrağı asıldı.

Şehit Uzman Çavuş Gökhan Arslan'ın Şırnak kadrosunda görevliyken geçici görevle Hakkari'ye gittiği belirtildi.

Bu arada, şehidin uzman çavuş olan kardeşi Mehmet Arslan'ın da Hakkari'nin Yüksekova ilcesindeki terör saldırısında yaralandığı, raporunun bitmesinin ardından görev yeri Bolu'ya döndüğü öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber