'Cezaevine girmek için gasp' yaptıkları iddiası

Cezaevinde uzun yıllar hapis yatmalarına rağmen, "tekrar cezaevine girmek için" dört ayrı "silahlı yağma" ve "silahlı yaralama" suçlarına karıştıkları belirtilen 2 kişi tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2016 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Cezaevine girmek için gasp' yaptıkları iddiası

Cezaevinde uzun yıllar hapis yatmalarına rağmen, tekrar cezaevine girmek için" dört ayrı "silahlı yağma" ve "silahlı yaralama" suçlarına karıştıkları belirtilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Altındağ Güneşevler Mahallesi Kardelen Caddesi'nde 28 Nisan'da akşam saatlerinde, 29 Nisan gecesi Alemdar Mahallesi'nde, 30 Nisan'da gece yarısı Mamak Şahintepe Mahallesi'nde ve aynı gece Şahap Gürler Mahallesi'nde 2 kişi tarafından gerçekleştirilen "silahlı yağma" ve "silahlı yaralama" olaylarına ilişkin çalışma yapan polis ekipleri, olayları gerçekleştirdikleri öne sürülen M.S ve E.M'nin kimliklerini tespit etti.

Bu kişiler, çalıntı bir otomobille gittikleri Mamak Hüseyin Gazi Mahallesi'nde bir benzin istasyonunda yakalandı. M.S. ve E.M. ile gasp suçlarında kullandıkları bir pompalı tüfek de ele geçirildi. Şüpheli şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, benzer suçlardan 8 yıl hapis yattıkları ve 7 ay önce cezaevinden tahliye oldukları belirtilen M.S. ve E.M'nin, polise verdikleri ifadelerinde, "Polis bizi yakalasın ve hapishaneye tekrar girelim diye uğraştık.", "Polis yakalarken, beni vursunlar diye havaya ateş ettim." şeklinde beyanlarda bulundukları kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber