DAEŞ üyesi 20 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde bulunan DAEŞ'e ait park halindeki iki mühimmat aracının, Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryasıyla ateş altına alınması sonucu, toplam 20 DAEŞ üyesi terörist öldürüldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2016 20:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
DAEŞ üyesi 20 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde bulunan DAEŞ'e ait park halindeki iki ayrı mühimmat aracının, Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryasıyla ateş altına alınması sonucu, toplam 20 DAEŞ üyesi terörist öldürüldü

Güvenlik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınır birlikleri, akşam saatlerinde alınan bir istihbaratı değerlendirdi.

Bu doğrultuda, Suriye'nin Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde, terör örgütü DAEŞ'e ait park halindeki iki ayrı mühimmat aracı, sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar (ÇNRA) bataryasıyla ateş altına alınarak imha edildi.

Araçların infilakı ve bölgeye yapılan atışlar sonucunda ilk belirlemelere göre, DAEŞ mensubu toplam 20 terörist öldürüldü. Çok sayıda yaralı DAEŞ mensubu bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber