Dolandırıcı bankada mağdurla pişti oldu!

Ankara'da kamu hizmetleri veren bir bankada sahte evrak düzenleyerek kredi talebinde bulunan şüpheli banka yetkililerin dikkati sayesinde yakalandı.

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 06 Mayıs 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dolandırıcı bankada mağdurla pişti oldu!

PAŞA ALYURT Ankara

Olay, 25 Nisan'da Ulus Anafartalar çarşısında gerçekleşti. Şüpheli E.E., olayın mağduru D.G.'nin kimlik bilgilerini çalarak sahte kimlik oluşturdu.

Sahte kimliğin üzerine firari şüpheli olan arkadaşı F.M.'nin fotoğrafını yerleştiren E.E., daha sonra arkadaşıyla birlikte notere gitti. Burada sahte belgelerle ticari aracı satın alan E.E.'nin bir sonraki durağı kamu hizmetleri veren bir banka oldu. Durumdan şüphelenen banka yetkilileri, ruhsatının gerçek sahibine ulaşarak polis ekipleriyle birlikte hareket etti. E.E.'ye kredi talebinin onaylandığını ve işlemler için gelmesi gerektiğini söyleyen görevliler şüpheliyi beklemeye koyuldu. Araç ruhsatının gerçek sahibi D.G.'nin de bankaya geldiği olayda polis ekipleri şüpheliye suçüstü yaptı.Polisin, firari diğer şüpheliler için çalışma başlattığı öğrenildi. Şüpheli E.E., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber