Liseli genç balkondan düşerek öldü

İzmir'de 18 yaşındaki Samet Murat Acunsöz, hava almak için çıktığı evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mayıs 2016 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Liseli genç balkondan düşerek öldü

İzmir'in Balçova İlçesi'nde 6 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evlerinin balkonuna hava almaya çıkan 18 yaşındaki Samet Murat Acunsöz, dengesini kaybedip beton zemine düştü.

Ağır yaralanan açık lise öğrencisi Acunsöz, kaldırıldığı hastanede öldü. 112 bünyesinde görev yapan Dursun Acunsöz'ün oğlu olan Samet Murat'ın ölümü, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını da üzüntüye boğdu.

Olay, Balçova İlçesi Alipaşa Sokak'taki apartmanda bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Açık lise öğrencisi Samet Murat Acunsöz, hava almak için 6 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evlerinin balkonuna çıktı. Bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybeden Acunsöz büyük bir gürültüyle beton zemine düştü.

Çevredekiler hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından liseli genç ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen talihsiz genç hayatını kaybetti.

Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü Haberleşme Birimi'nde görev yapan Dursun Acunsöz'ün oğlu olan Samet Murat Acunsöz'ün acı haberini alan ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Acılı baba Acunsöz'ün meslektaşları hastaneye koştu, büyük üzüntü yaşadı. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber