112 acil personeli, müdür yardımcısı tarafından tartaklandı

SAMSUN'da bir lise öğrencisinin elinden yaralanmasının ardından okula gelen 112 Acil Servis ekibinde görevli personel, iddiaya göre müdür yardımcısı ve öğrenciler tarafından tartaklandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Mayıs 2016 19:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
112 acil personeli, müdür yardımcısı tarafından tartaklandı

Darp raporu alan 112 şoförü ve stajyer Acil Tıp Teknikeri, polise giderek şikayetçi oldu.

Olay merkez İlkadım İlçesi'ndeki bir lisede meydana geldi. Lisedeki bir öğrencinin demir kesiği sonucu elinden yaralandığı ihbarını alan 112 Acil Servis ekibi okula gitti. 112 ekibi, öğrenciye müdahale etmeye başladı. Bu sırada okulun müdür yardımcısı H.Ş., iddiaya göre öğrencilere küfür etti. 112 şoförü 48 yaşındaki Cemal Aşkar ve stajyer acil tıp teknikeri 18 yaşındaki Birkan Göç, doktor Özgenur Bacaksız'ın yanlarında olduğunu belirterek, küfür edilmemesini istedi. Bunun üzerine H.Ş. ile 112 görevlileri arasında tartışma çıktı. Öğrencilerin de dahil olduğu tartışma sonunda, iddiaya göre H.Ş. ile öğrenciler, 112 görevlileri Cemal Aşkar ve Birkan Göç'e saldırdı. 112 ambulansı da tekme darbeleri sonucu zarar gördü.

Olay sonunda 112 ekibi, yaralanan öğrenciyi de alarak Gazi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Öğrenci burada tedavi altına alınırken, Cemal Aşkar ve Birkan Göç de darp raporu aldı. Ardından da İlyasköy Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundular. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber