Kabinsiz mağazalar geliyor

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen fütürist Rayn Shaw, 2020'ye kadar mağazalarda soyunma kabinlerinin ortadan kalkıp dijital aynaların devreye gireceğini söyledi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 19 Mayıs 2016 07:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kabinsiz mağazalar geliyor

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ındavetlisi olarak Türkiye'yegelen fütürist Rayn Shaw,2020'ye kadar mağazalardasoyunma kabinlerininortadan kalkıp dijital aynalarındevreye gireceğinisöyledi. Yurtdışında markalarınhızla kullanmayabaşladığı dijital aynalarınyakın zamanda Türkiye'yede geleceğini dile getiren Shaw,"Tüketiciler dijital ayna sayesindeistedikleri kıyafeti denemeden üzerindenasıl duracağını görebilecek"diye konuştu.Mağaza girişlerindeyüz ya dagöz okuyan cihazlarında olacağınıdile getiren Shaw,"Müşteri içeri girdiğindebilgileri satıştemsilcisine ulaşacakve buna göremüşteri ihtiyacıolan ve giyim zevkineuygun kıyafetlereyönlendirilecek. Bu teknoloji ençok gözlük markalarının işine yarayacak.Yüz şekline göre model seçmekyeterli olacak" dedi.

AVM'LERDE HAYVANLAR İÇİN ÖZEL ALAN

RönesansHolding İcra Kurulu Üyesi Murat Özgümüş ise, AVM'lerde yemeiçme alanlarının yüzde 5'ten 20'lere çıktığını kaydetti. Özgümüş, özellikli AVM'ler oluşturmak için hayvanseverlerin hayatını kolaylaştıracak ve çocukların ilgisini çekecek özel alanların bulunduğu AVM konsepti üzerinde çalıştıklarını söyledi.

PINAR ÇELİK NACAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber