Haftasonu havalar nasıl olacak- Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun batısı, Batı Akdeniz'in iç ve batı kesimleri, Batı Karadeniz'in batısı ile gece saatlerinde Kastamonu, Çorum, Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinin yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Mayıs 2016 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Haftasonu havalar nasıl olacak- Haritalı

HAVA SICAKLIĞI :Yurdun batı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalması, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor.

RÜZGAR :Karadeniz, Marmara ve Güneydoğu Anadolu'da kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yurdun güneybatı kesimleri, Batı Karadeniz kıyıları ile gece saatlerinde Marmara'nın kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların öğle saatlerinden sonra Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber