Sağlık Bakanı Akdağ'dan ilk açıklama

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada, Sırtına sorumluluk binmiş bir adamım, dedi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 25 Mayıs 2016 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sağlık Bakanı Akdağ'dan ilk açıklama

Serpil Çevikcan

Kabinenin yeni üyeleri ile veda eden isimler, Başbakan Yıldırım'ın Beştepe'de yaptığı açıklamanın hemen ardından Yıldırım döneminin ilk grup toplantısı için Meclis'e geldiler.

Başbakan Yıldırım'a, yeni bakanlara ve kabineye veda eden isimlere "Hayırlı olsun" dedik.

Yeni Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Sırtına sorumluluk binmiş bir adamım" derken, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli de aynı sorumluluğun ağırlığıyla, "Allah mahcup etmesin" diyordu.

Sorumluluk alanına, müzakereci kimliğinin katkısını göreceğimiz yeni AB Bakanı Ömer Çelik'le, Başbakan Yıldırım'a en yakın isimlerden biri olan yeni Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'la, yerini koruyan Maliye Bakanı Naci Ağbal'la selamlaştık. Doların akıbetini sorduğumuz Ağbal, "Bir süre inecek, sonra bir yerde duracak. Ama ben tahmin yapmam" dedi.

Başbakan olarak ilk grup toplantısı için Meclis'e moralli gelen, gençlerin ilgisi nedeniyle protokol giriş kapısından grup salonuna kadar zor ilerleyen, "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla desteklenen Başbakan Yıldırım daha da moral buldu. Bu arada, Meclis'teki selfi rekorlarından birini daha kırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber