YASED'den yeni hükümete ilişkin değerlendirme

Bu dönemde ihtiyacımız olan istikrarın ve büyümenin sağlanması için büyük önem arz eden reform sürecinin, iş ve yatırım ortamını iyileştirme çalışmalarının yeni kabinemiz tarafından da önceliklendirilerek sürdürüleceğine inancımız tamdır

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Mayıs 2016 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
YASED'den yeni hükümete ilişkin değerlendirme

Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nden (YASED) yeni kurulan 65. Hükümete ilişkin, "Bu dönemde ihtiyacımız olan istikrarın ve büyümenin sağlanması için büyük önem arz eden reform sürecinin, iş ve yatırım ortamını iyileştirme çalışmalarının yeni kabinemiz tarafından da önceliklendirilerek sürdürüleceğine inancımız tamdır" değerlendirmesinde bulunuldu.

YASED'in yeni kurulan 65. Hükümete ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, yeni hükümetin hiç vakit kaybetmeden kurulmasından dolayı memnuniyet duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"YASED olarak, Binali Yıldırım'ın Başbakanlığında kurulan Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümetini kutluyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bu dönemde ihtiyacımız olan istikrarın ve büyümenin sağlanması için büyük önem arz eden reform sürecinin, iş ve yatırım ortamını iyileştirme çalışmalarının yeni kabinemiz tarafından da önceliklendirilerek sürdürüleceğine inancımız tamdır. YASED olarak, ülkemizin istikrarının, siyasi ve ekonomik kalkınmasının gereği olan küresel rekabetçiliğimizi artıracak, üretimi, yatırımları ve ihracatı destekleyecek tüm çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Başta Başbakanımız olmak üzere Bakanlar Kurulu'nun tüm üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber