Yaralı polis, Rüzgar Çetin'den şikayetini geri çekti

BEŞİKTAŞ'taki trafik kazasında bir polis memurunun şehit olmasına, bir polis memurunun da yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan Rüzgar Çetin'in yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Kazada yaralanan ve Tokat'ta yaşayan polis memuru Emre Tetik şikayetini geri çekti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mayıs 2016 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaralı polis, Rüzgar Çetin'den şikayetini geri çekti

"ŞİKAYETİMİZDEN VE DAVAYA KATILMA TALEBİMİZDEN FERAGAT EDİYORUZ"

29 yaşındaki Emre Tetik, avukatı aracılığıyla yargılamanın yapıldığı İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne 2 Mayıs'da sunduğu dilekçesinde, "Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetimizden ve davaya katılma talebimizden feragat ediyoruz. Şikayetimizin ve davaya katılma talebimizden feragatımız doğrultusunda gereğinin yapılmasını arz ve talep ederiz" dedi.

22.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Rüzgar Çetin, Ocak ayında Beşiktaş'ta saat 01.00 sıralarında kaza yapmış, polis aracını kullanan Emre Tetik yaralanmış, İsmet Fatih Alagöz de şehit olmuştu. İddinamade Rüzgar Çetin'in 0.90 promil alkollü olduğu öne sürülmüş, savcılık da şüpheli Rüzgar Çetin hakkında "Bilinçli Taksirle 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanmasına neden olmak" tan 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasını talep etmişti.

AVUKTI ŞİKAYETÇİ OLDUKLARINI SÖYLEMİŞTİ

21 Nisan'da görülen duruşmada, mağdur polis Emre Tetik'in avukatı, müvekkilinin halen tedavisinin devam ettiğini, ailesiyle birlikte Tokat'ta yaşadığını, müvekkilinin talimat yoluyla ifadesinin alınmasını talep etmiş, şikayetçi olduklarını belirtmişti.

RÜZGAR ÇETİN: TEK İSTEĞİM AİLESİNİN BENİ AFFETMESİ

Rüzgar Çetin ise ifadesinde "Kazadan beri her gün aynı rüyayı görüyorum. Her sabah aynı acıyla uyanıyorum. Rüyamda İsmet Bey, ailesine kavuşuyor. Geçmişi değiştirmem mümkün değil. Tek isteğim ailesinin beni affetmesi" şeklinde ifade vermiş, mahkeme de Rüzgar Çetin'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ertelemişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber