Cumhurbaşkanı'nın ziyaretinde hareketli anlar

Kırşehir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların sevgi seliyle karşılandı. Bu esnada Erdoğan'ı görmek isteyen bir kadın çocukları ile birlikte çatıya çıktı. Güvenlik görevlileri ile korumalar kadını ve çocuklarını çatıdan indirdiler.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Mayıs 2016 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanı'nın ziyaretinde hareketli anlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Kırşehir Ahi Evran Stadyumu'na indi. Kırşehir protokolü ve vatandaşlar tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra otobüsle Kırşehir Belediyesi'ne gitti.

Yol boyunca halkı selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyede Başkan Yaşar Bahçeci'den brifing aldı. Bu esnada bir kadın ve çocukları ile birlikte Erdoğan'ı görmek için çatıya çıktı. Korumalar ve güvenlik görevlileri derhal müdahale ederek kadını ve çocukları çatıdan indirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra 300 metre uzaklıktaki Hoca Ahmet Yesevi Camii'ne Cuma namazı kılmak için yürüyerek gitti. Erdoğan, yol buyunca Kırşehirli vatandaşlarla özçekim yaptı ve çocuklara oyuncak dağıttı. Erdoğan, Cuma namazının ardından Ahi Evran Külliyesi'nde gerçekleştirilecek olan ahilik kutlamalarına katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber