İLKSAN üyeleri Kızılay hastanelerinden indirimli yararlanacak

İLKSAN (İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı) ile Türk Kızılayı arasında imzalanan protokol kapsamında, sandık üyesi eğitim mensupları ile bu kişilerin birinci derece yakınları Kızılay'ın Kayseri, Konya ve İstanbul'daki sağlık tesislerinden indirimli olarak yararlanabilecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2016 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İLKSAN üyeleri Kızılay hastanelerinden indirimli yararlanacak

İLKSAN'dan yapılan açıklamaya göre, sandık ve Türk Kızılayı arasında sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanma protokolü imzalandı.

Protokole göre, üye öğretmenler ile il milli eğitim müdürlüklerinde görev yapan İLKSAN üyesi diğer eğitim çalışanları ve İLKSAN üyesi emekliler, Kayseri, Konya, İstanbul Kartal, Bostancı ve Bakırköy Kızılay Hastanelerinde sunulan indirimli sağlık hizmetlerinden doğrudan yararlanacak.

İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, protokol kapsamında, İLKSAN üyesi eğitim mensupları, emeklileri ve bunların birinci derece yakınlarının Kızılay'ın tüm sağlık tesislerinde ayakta tedavi işlemlerinde yüzde 25, yatarak tedavi işlemlerinde yüzde 20 ve Sağlık Uygulama Tebliği dışında kalan özel işlemlerinde ise yüzde 10 indirimle hizmet alacaklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber