Bakanlık, 'konuk evi'ndeki olayla ilgili soruşturma başlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: - "(Artvin Kadın Konukevinde yaşandığı iddia edilen olay) Adli makamlarca başlatılan soruşturma kapsamında, olayla ilgili gerekli bilgi, belge ve kamera kayıtları verilmiştir. Söz konusu olayla ilgili bakanlığımızca inceleme başlatılmıştır"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2016 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakanlık, 'konuk evi'ndeki olayla ilgili soruşturma başlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Artvin Kadın Konukevi'nde yaşandığı iddia edilen olaya ilişkin, "Adli makamlarca başlatılan soruşturma kapsamında, olayla ilgili gerekli bilgi, belge ve kamera kayıtları verilmiştir. Söz konusu olayla ilgili bakanlığımızca inceleme başlatılmıştır." açıklamasını yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının açıklamasında, Artvin Kadın Konukevi'nde meydana gelen olay hakkında medyada bazı haberlere yer verildiği belirtilerek, konukevinde kalan Ö.D'nin kızı D.D'nin, 7 Nisan'da rahatsızlandığı için Hopa Devlet Hastanesi acil servisine götürüldüğü ve hastaneye yatışı yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, 13 Nisan'da Hopa Devlet Hastanesinden taburcu edilen D.D'nin, anne Ö.D'nin özel hastaneye gitme talebi üzerine kuruluş aracı ve kuruluş hemşiresi ile Rize'de bulunan özel bir hastaneye gönderildiği kaydedildi.

D.D'nin gerekli tetkiklerde tahlillerinin normal çıkması ve doktorla yapılan görüşme neticesinde kuruluşa getirildiği bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"16 Nisan'da anne Ö.D, kızı D.D'yi kuruluşta kalan İ.B ve T.Ö'ye bırakarak, saat 9.00'da Halk Eğitim Merkezine gitmiş, saat 09.30 sularında İ.B'nin kuruluş görevlilerimize D.D'nin rahatsızlandığını haber vermesi üzerine, D.D kuruluş görevlilerimiz refakatinde önce Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesine daha sonra da Samsun'da özel bir hastaneye sevk edilmiştir. Adli makamlarca başlatılan soruşturma kapsamında, olayla ilgili gerekli bilgi, belge ve kamera kayıtları verilmiştir. Söz konusu olayla ilgili Bakanlığımızca inceleme başlatılmıştır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber