Tartışmalı Valilere ne oldu?

Geçtiğimiz günlerde tartışmalı açıklamalarla gündeme gelen bazı valiler merkeze çekildi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Haziran 2016 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tartışmalı Valilere ne oldu?

Karaman'da çocuk istismarı davasıyla gündeme gelen Karaman Valisi Murat Koca Merkez Valisi yapıldı.

İŞİD füzelerinin Kilis'i vurmasını tuhaf sözlerle anlatan Vali Süleyman Tapsız Karaman'a gönderildi. Kilis Valisi Tapsız "Bu füzelerin düşüyor olması eleştiriliyor tabii ki düşecek havada mı kalacak yerçekimi var" demişti

Adanademirspor'u kamp yaptığı Malatya'dan sürgüne gönderen Vali Süleyman Kamçı'nın da yeri değişti. Kamçı Kayseri valisi oldu.

Öğretmen Halil Serkan Öz'ün Vali tarafından, kılık ve kıyafeti yüzünden azarlanıp, dersten dışarı çıkartılmıştı. Öğretmen, bir hafta sonra, sendikaların düzenlediği öğretmen saygı yürüyüşünde fenalaşıp ölmüştü. Olayın geçtiği ilin valisi olan Yalova Valisi Selim Cebiroğlu merkeze alındı... Cebiroğlu vefatla ilgili olarak, "Öğretmenimizin vefatına, ailesinden sonra en çok üzülen kişi benimdir diye düşünüyorum" demişti.

AK Parti Milletvekili Murat Demir'in, sert sözlerle eleştirdiği Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Isparta Valiliğine atandı. Milletvekili Demir, vali için "herkes de kendine çeki düzen verecek. Vekiller burada ömür boyu kalacak ama Vali Bey'in burada süresi dolduğu zaman ama 3 sene sonra ama 5 sen sonra burayı terk edip gidecek" demişti..

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Edip Uğur'un, 'yatırımları sabote etmekle' suçladığı Vali Mustafa Yaman Mardin Valiliğine gönderildi

Valiler kararnamesi yayımlandı: 24 ile yeni vali atandı Merkez Valisi ne iş yapar?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber