Gençlik Bakanlığı, gönüllü olmaya çağırıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz tatilinde gençlere yüzlerce gönüllülük fırsatı sunuyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Haziran 2016 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gençlik Bakanlığı, gönüllü olmaya çağırıyor

Gönüllü Ol Kariyerini Seç!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaz tatilinde gençlere www.gencgonulluler.gov.tr adresinde yüzlerce gönüllülük fırsatı sunuyor. Küçük özverilerle büyük işler başarmaya hazır olan herkesi gönüllü olmaya davet eden genç gönüllüler, gönüllü arayan kuruluşlarla gönüllü olmak isteyenler arasında bir köprü rolü üstlenerek gönüllülük faaliyetlerinin kurumsal bir çatı altında gerçekleştirilmesine destek oluyor.

Gönüllü olmak isteyen gençler spor, kültür ve turizm, çevre, afet ve acil durum, eğitim, sağlık ve sosyal hizmetler kategorileri altında yayınlanan gönüllülük ilanlarına başvuru yapabiliyor.

Bir gönüllü olarak bir kütüphanede raflara kitap dizebilir, fakir çocukların derslerine yardımcı olabilir, sokakları temiz tutabilir, hastaları ve yaşlıları ziyaret edebilir, engellilerin önündeki engelleri kaldırabilir ve bulunduğunuz yerde veya Türkiye'nin herhangi bir yerindeki yüzlerce gönüllülük faaliyetine katılabilirsiniz.

Bilginizi, emeğinizi ve zamanınızı başkalarıyla paylaşmak istiyorsanız sitede yayınlanan gönüllü ilanlarını takip ederek üye olabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Gönüllülük yaparak başkalarının hikayelerini öğrenebilir, küçük değişikliklerin büyük bir etkiye sahip olabileceğini görebilir, bir başkasının hayatında mutluluğa yol açabilirsiniz. Ayrıca gönüllü olarak mesleğinize ve kariyerinize yön verebilirsiniz ve iş bulmanız kolaylaşabilir.

Küçük özverilerle büyük işler başarmaya hazırsanız hepinizi gönüllü olmaya davet ediyoruz!

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber