14 kişinin öldüğü geziye soruşturma başlatıldı

OSMANİYE'de gezi dönüşü ilkokul öğrencileri, veli ve öğretmenleri taşıyan midibüsün sulama kanalına düşmesi sonucu 14 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili, İskenderun Beş Temmuz İlkokulu'nda Hatay Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Haziran 2016 14:43, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
14 kişinin öldüğü geziye soruşturma başlatıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişleri bugün sabah saatlerinde Beş Temmuz İlkokulu'na gelerek okul yönetimiyle görüştü. Gezinin kim ve kimler tarafından ne amaçla düzenlendiğini araştıran müfettişlerinin, görüştükleri okul idaresi ve öğretmenlerle ilgili tutanak tuttukları öğrenildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de giderek geziyle ilgili bilgi alan müfettişlerin, ayrıca velilerle görüşerek 7'si öğrenci 14 kişinin yaşamını yitirdiği geziyle ilgili idari inceleme ve soruşturma raporu hazırlayacağı bildirildi.

Osmaniye'deki kazada, yaşamını yitiren 14 kişinin isimleri ÖĞRENCİLERİN ÇOĞU OKULA GELMEDİ

Öte yandan kaza sabahı olan pazartesi günü Hatay Valiliği'nce bir gün tatil edilen Beş Temmuz İlkokulu'nda eğitim ve öğretimin devam ettiği ancak hem kaza, hem de yıl sonu olması nedeniyle öğrencilerin büyük çoğunluğunun okula gelmediği öğrenildi.

Ufuk AKTUĞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber