3 kız kardeşe cinsel istismara 53 yıl hapis istemi

Zonguldak'ta, birlikte yaşadığı sevgilisinin yaşları 17- 20 arasında değişen kızlarına 'cinsel istismar' ve 'cinsel saldırı'da bulunduğu iddia edilen 38 yaşındaki S.A.'nın 53 yıl hapsi istendi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Haziran 2016 18:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
3 kız kardeşe cinsel istismara 53 yıl hapis istemi

Zonguldak'ta, birlikte yaşadığı sevgilisinin yaşları 17- 20 arasında değişen kızlarına 'cinsel istismar' ve 'cinsel saldırı'da bulunduğu iddia edilen 38 yaşındaki S.A.'nın 53 yıl hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanmasına başlandı.

Eşinden boşandıktan sonra 3 kızıyla yaşamaya başlayan 41 yaşındaki E.T., 2014 yılında yaklaşık 5 ay evinde kalan sevgilisi S.A.'nın, kızları 17 yaşındaki T.G., 19 yaşındaki A.G. ve 20 yaşındaki M.G.'ye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Tutuklanan S.A., 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'cinsel istismar', 'cinsel saldırı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 53 yıl hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmada E.T. ve 3 kızı da hazır bulundu.

S.A., başka bir suçtan cezaevindeyken izine geldiğinde komşusu olan E.T. ile ilişkilerinin başladığını, cezaevinden çıktıktan sonra da evinde kaldığını söyledi.

Sanık, E.T.'nin kızlarına cinsel saldırıda bulunmadığını ileri sürerek suçlamaları kabul etmedi. E.T. ise sevgilisi S.A.'nın evine taşındığında kızlarını gördükten sonra kendisiyle ilgilenmemeye başladığını ileri sürerek, "Kızlarımı ayrı zamanlarda ayrı ayrı gezme bahanesiyle dışarayı çıkarıyordu. Beni ise yanında istemiyordu. Çıktıklarında bir süre gelmiyorlardı. Telefonlarımı açmıyordu. Bir gün kızım A.G., onunla dışarıya çıktıktan sonra ağlayarak eve geldi. Kızım bana, 'Allah belanı versin' dedi. Nedenini sorduğumda S.A.'nın kendisini öptüğünü söyledi" dedi.

Mahkemede ifade veren 3 kardeş de sanıktan şikayetçi olduklarını söyledi. Duruşma ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber