Muş Lisesi'nde liselilere 'stres duvarı'...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2006 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUŞ LİSESİ MÜDÜRÜ HAMDULLAH KARASU:"BU UYGULAMA İLE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇLERİNDEKİ ENERJİYİ BOŞALTMIŞ OLACAKLARDIR"

Muş'ta bir lise idaresi, öğrencilerin içinden geçenleri yazmaları için okulun bahçe duvarını 'Stres Duvarı' olarak belirleyerek ilginç bir çalışma başlattı.

Muş Lisesi, okulun bahçe duvarını öğrencilere tahsis ederek saygı çerçevesi dahilinde öğrencilerin içinden geçenleri yazmaları için başlattığı yeni uygulama büyük ilgi görüyor. 'Stres Duvarı'na resimler çizip içlerinden geçenleri yazan öğrenciler, yeni uygulamadan ötürü öğretmenlerine teşekkür ederek, duvara yazı yazarak stres atıp, rahatladıklarını söyledi.

Muş Lisesi Müdürü Hamdullah Karasu, öğrencilerin kapılara, sıralara ve duvarlara yazı yazmamaları ve içlerindeki enerjileri boşaltmaları için böyle bir uygulama başlattıklarını söyledi. 'Stres Duvarı'nın öğrencilerden büyük ilgi gördüğünü ifade eden Karasu, uygulamanın başlamasının ardından, öğrencilerin duvara bir birinden güzel resimler çizdiğini kaydetti. Hamdullah Karasu, "Öğrencilerimizi sıkmadan eğitim ve öğretimlerini tamamlamalarını istiyoruz. Bu çerçevede okul idaresi olarak bahçe duvarının öğrenciler tarafından 'Stres Duvarı' olarak kullanılmasını kararlaştırdık. Uygulamanın başlamasından sonra, bir günde duvar yazı ve resimlerle doldu. Duvar tamamen dolduktan sonra tekrar beyaz bir boya çekip yeniden öğrencilerimizin kullanmasını sağlayacağız. Bu uygulama ile öğrencilerimiz içlerindeki enerjiyi boşaltmış olacaklardır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber