Kültür Bakanlığı'nda müdür yardımcısı Kemal Tuncer vefat etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2006 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Marmaris'te geçirdiği kalp krizinin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Kemal Tuncer vefat etti.

Dün vefat eden Kemal Tuncer için bugün Kültür ve Turizm Bakanlığında Bakan Atilla Koç'un katılımıyla tören düzenlendi.

Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Tuncer'in başarılı, sevecen, işini seven bir insan olduğunu belirterek, kendisini daima saygıyla anacaklarını söyledi. Koç, Tuncer'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kemal Tuncer'in cenazesi, bakanlık önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere İstanbul'a gönderildi. Tuncer'in cenazesi, yarın öğle namazını müteakip Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Mezarlığı'na defnedilecek.

Tuncer, 26 kasım 2006 tarihinde Marmaris'te düzenlenen ''Turizm değerlendirme'' toplantısında geçirdiği kalp krizi sonucu Muğla Devlet hastanesi Yoğun bakım Ünitesinde tedavi altına alınmış, daha sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilmişti.

-TUNCER'İN ÖZGEÇMİŞİ-

1953 Tokat doğumlu olan Kemal Tuncer, 1975 yılında Atatürk Üniversitesi Fransız Dili Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1976 yılında Tekel Genel Müdürlüğü'nde memuriyete başladı.

Daha sonra Tütün Eksperleri Yüksek Okulu'nda dersler de veren Tuncer, 1985 yılında Turizm Bakanlığı'na geçerek Turizm Danışma ve Turizm İl Müdürü olarak görev yaptı. 1997 yılında Tanıtıcı Yayınlar Daire Başkanlığı görevinde bulunan Tuncer, 2000-2002 yılları arasında ise Paris Tanıtma Müşavir Yardımcılığı görevini üstlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber