Özgür-Der: LGBTİ yürüyüşü durdurulmalı

Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, İstanbul Valiliğinden LGBTİ'nin Beyoğlu'nda yapmayı planladığı yürüyüşe izin vermemesini talep ettiklerini belirtti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2016 21:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özgür-Der: LGBTİ yürüyüşü durdurulmalı

Kaya yaptığı yazılı açıklamada, tüm dünya halkları gibi Türkiye toplumunun da küresel çapta bir dejenerasyonun kıskacında olduğunu anlattı.

Başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm insanların Batı kültürünün insan haysiyet ve şerefini ayaklar altına alan yönlendirmelerinin saldırısı altında olduğunu ifade eden Kaya, Allah'ın yarattığı en şerefli varlık olan insanın, hazcı, bireyci, her türlü ahlaki değer yargısından soyutlanmış sefil bir varlığa dönüştürülmesinin hedeflendiğine dikkati çekti.

Kaya, şöyle devam etti:

"Cinsel sapkınlıkların meşrulaştırılması, yaygınlaştırılması çabaları ise bu sistematik yozlaştırma kampanyasının tam merkezine oturmakta. Başta medya marifetiyle olmak üzere çeşitli araçlarla her türden sapkınlık, farklı cinsel kimliklere saygı kılıfıyla özendirilmekte, bu ahlaksızlığa karşı çıkışlar ise tahammülsüzlük, hoşgörüsüzlük şeklinde karalanmakta, itham edilmekte. Öyle ki kimi siyasilerin de desteğiyle bu rezilliğin, ahlaksızlığın eleştirilmesinin bile büyük bir kabahat, bir suç haline getirildiğini ve sapıklığa karşı çıkmanın adeta bir tabuya dönüştürüldüğünü ibretle izliyoruz."

Dejenerasyon mahfillerinin hafta sonu İstiklal Caddesi'nde yapmayı düşündükleri bir etkinlikle ölçüsüzlük ve kirliliğe ivme kazandırmayı planladığını savunan Kaya, "LGBTİ adı altında örgütlenmiş bu çevreler, önceki yıllarda olduğu gibi, uluslararası destekçilerinin de katkısıyla 'Onur Yürüyüşü' adını verdikleri bu etkinlikle her türden cinsi sapkınlığı pervasızca teşhir etmeyi, yasal düzeyde sapkınlığı meşrulaştıracak düzenlemeleri zorlamayı hedeflemektedirler. Bu çerçevede, Orlando saldırısının kurbanlarıyla dayanışma adına, İstinye'deki ABD Başkonsolosluğunun duvarına asılan devasa bayrak, bu sistematik çürütme siyasetinin emperyalist güçlerden aldığı desteğin simgesi olmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

Rıdvan Kaya, İstanbul Valiliğini, halkı çürütmeye, temel ahlaki değerleri aşındırmaya, gelecek nesilleri ifsada yönelen ve uluslararası komploya dönüşen kampanyaya karşı tedbir almaya çağırdıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Toplumun genel ahlakını ve huzurunu korumakla görevli bir kamu kurumu olarak İstanbul Valiliği, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl ve bundan sonra da bu tür çirkinliklere, azgınlıklara geçit vermemelidir. 26 Haziran Pazar günü Taksim ve İstiklal Caddesi gerekirse tümden yaya trafiğine kapatılmalı ama edepsizliğin, sapkınlığın kitlesel bir tarzda sergilenmesi görüntülerine asla zemin kılınmamalıdır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber