Kalp krizi geçiren lise öğrencisi hayatını kaybetti

BALIKESİR'in Manyas İlçesi'nde Salur Çok Programlı Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Büşra Ülker, kalp krizinden öldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Haziran 2016 15:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Kalp krizi geçiren lise öğrencisi hayatını kaybetti

Arkadaşları karnelerini alırken kendisi toprağa verilen Büşra'nın geçen hafta okulda temsili olarak düzenlenen mezuniyet töreninde çekilen ı anı olarak kaldı.

Manyas'ta bir fabrikada işçi Gürbüz ve Zeynep Ülker çiftinin iki kız çocuğundan büyüğü Büşra Ülker, Salur Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni bu yıl bitirecekti. Kalp rahatsızlığından tedavi gören ve geçen hafta okulda düzenlenen temsili mezuniyet törenine katılan Büşra Ülker, eğlendiği arkadaşları ve öğretmenleri ile günün anısına çektirdi.

Rahatsızlığına rağmen oruç tutan Büşra, geçen perşembe akşamı annesinden tatlı yapmasını istedi. Annesi tatlı almak için hazırlık yaparken kalp krizi geçiren Büşra, yakınları tarafından kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Arkadaşlarının karne aldığı gün Büşra Ülker'in cenaze namazı kılındı ve Boğazpınar Mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Evlat acısıyla yıkılan Zeynep ve Gürbüz Ülker çiftini akrabaları ve ölen Büşra'nın okul arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber