Karayollarında son durum

Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Haziran 2016 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durum bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çamlıca gişeleri-Gümüşova kesimi arasındaki köprü (üstgeçit, altgeçit) ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenileme çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos'a kadar her gün 08.00-20.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şeritler trafiğe kapatılacak.

İzmir-Aydın Otoyolu Söke bağlantı yolunun Belevi Kavşağı-Söke Kavşağı kesimi Aydın istikametinde üstyapı, bakım-onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Temmuz'a kadar ulaşım, Ortaklar yolundan sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Ankara Kavşağı kesiminde üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar Sincan'dan otoyola giriş kolu ve Eryaman Kavşağı-Eskişehir Kavşağı istikametinde sağ iki şerit trafiğe kapatılacak. Ulaşım, sol şeritten sağlanacak. İkinci aşamada ise Eryaman Kavşağı-Eskişehir Kavşağı istikametinde sol iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım, sağ iki şeritten verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber