Sağlık Bakanlığı, unvan değişikliği sınavında 2 soruyu iptal etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Haziran 2016 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sağlık Bakanlığı, unvan değişikliği sınavında 2 soruyu iptal etti
Sağlık Bakanlığı Ve Bağlı Kuruluşları Personeline Yönelik Yargı Kararları Gereği 28 Mayıs 2016 Tarihinde Yenilenen Kimya Ve İnşaat Mühendisliği Branşları Unvan Değişikliği Sınavı İtiraz Sonuçları

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları personeli için yargı kararları gereği 28 Mayıs 2016 tarihinde yenilenen Kimya ve İnşaat Mühendisliği branşları unvan değişikliği sınavı itiraz sonuçları aşağıdaki gibidir.

- itiraza konu olan;

1- Kimya Mühendisliği branşı B kitapçık türü 13'üncü soruda (A kitapçık türü 34'üncü soru) herhangi bir değişiklik olmamıştır. Doğru cevap seçeneği E şıkkıdır.

2- Kimya Mühendisliği branşı B kitapçık türü 29'uncu soruda (A kitapçık türü 4'üncü soru) herhangi bir değişiklik olmamıştır. Doğru cevap seçeneği A şıkkıdır.

3- Kimya Mühendisliği branşı B kitapçık türü 30'uncu soru (A kitapçık türü 5'inci soru) iptal edilmiştir.

4- Kimya Mühendisliği branşı B kitapçık türü 33'üncü soru (A kitapçık türü 8'inci soru) iptal edilmiştir.

5- Kimya Mühendisliği branşı B kitapçık türü 50'nci sorunun (A kitapçık türü 25'inci soru) doğru cevap seçeneği E şıkkı olarak değiştirilmiştir.

6- Kimya Mühendisliği branşı B kitapçık türünün, daha önce sehven yanlış ilan edilen 9-14 arası soruların cevap anahtarı düzeltilerek yeniden ilan edilmiştir.

Kimya Mühendisliği A Kitapçık Türü Soru ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
Kimya Mühendisliği B Kitapçık Türü Soru ve Cevap Anahtarı için tıklayınız

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber