Marmara'daki deprem İstanbul'da hissedildi

Merkez üssü Yalova açıkları olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2016 09:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Marmara'daki deprem İstanbul'da hissedildi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 08.40'ta merkez üssü Yalova açıkları olan 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, özellikle İstanbul'un Anadolu yakasında da hissedildi.

Erdal Turanlı


Marmara'da deprem! Deprem İstanbul'da da hissedildi

Son dakika haberi... Marmara'da deprem... Saat 08:40'ta Yalova açıklarında meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen depremin büyüklüğü 4.4 olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre 6.8 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerde de hissedildi. Sarsıntı 17 Ağustos Marmara depreminde ağır kayıplar veren Yalova'da paniğe neden oldu.

YALOVA'DA BÜYÜK PANİK

Depremden korkan vatandaşlar sokaklara döküldü. Bir esnafın elektrik sigortalarının bulunduğu kutunun kapakları ise depremin şiddeti ile yerinden fırladı.

Depremden çok korktuklarını dile getiren vatandaşlar depremin olduğu dakikalardan beri sokaklarda ve evlerinin bahçesinde oturuyor ve evlerine girmiyorlar. Sarsıntıyı çok şiddetli hissettiklerini dile getiren vatandaşlar, "Sarsıntı çok korkuttu. Evlerimize girmeye korkuyoruz" diye konuştular. Sarsıntının, Bursa, İstanbul ve Kocaeli illerinde de hissedildiği dile getiriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber