Semih Yalçın: HDP'ye ram olan CHP'lilere baksın

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Kılıçdaroğlu'na, "Kendi partisinde kaynayan kazana bakmasını tavsiye ederiz" dedi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 26 Haziran 2016 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Semih Yalçın: HDP'ye ram olan CHP'lilere baksın

Hakkı KURBAN

MHP'den "bölünme yaşanarak 15-16 milletvekilinin AK Parti'ye transfer olacağını" iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na en sert tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın'dan geldi. İşte Yalçın'dan AKŞAM'a özel açıklamalar:

KAOS CHP'DE VAR

Kılıçdaroğlu, kendi partisinde kaynayan kazana baksın. Söyledikleri hayal ürünüdür. Tavsiyemiz kendi partisi içinde HDP'ye ram olmuş milletvekillerini zapturapt altına alması ve HDP'ye olan kayışı engellemesidir. Asıl büyük kaosu Kılıçdaroğlu kendi partisinde görecektir. 19 Haziran'da delege olmamasına rağmen oylama yapıldı. Orada olmayan insanlar imza attı görünüyor. Hepsi tespit edildi.

BÖLÜNME BEKLEMESİN

MHP, bütün bu sıkıntılara rağmen kongresinden güçlenerek çıkacaktır. Dolayısıyla MHP'de kimse bölünme beklemesin.

Yaptıkları tamamen paralel ve tuzak bir kongre!

Yalçın düzenlenen kongreyle ilgili olarak da şunları ifade etti: Kendilerine muhalif ismi verenler kanunsuz ve hukuksuz işlerle dolu bir seri işlem gerçekleştirdiler. Ancak tümü yargıdan döndü. Genel Merkez, buna göre kurultay hazırlıklarını devam ettirmektedir. Yargı darbesiyle yaptıkları paralel ve tuzak kongreyle yol almaya çalışanlar, başarılı olamayacaklardır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber