Karayollarında son durum

Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2016 10:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı İstanbul-Ankara arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle 30 Haziran'a kadar otoyol üzerindeki tünel ve viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü sağlanabilmesi amacıyla Kaynaşlı Kavşağı-Abant Kavşağı arası trafiğe kapatılarak ulaşım, Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek Abant Kavşağı'ndan otoyola tekrar katılım sağlanıyor.

Sinop-Samsun bölünmüş yolunun 8-13. kilometreleri arasında, Sinop'tan Samsuna geliş istikametinde Çiftlikköy ve Demirciköy tünelleri içindeki elektromekanik çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Trafik akışı Samsun-Sinop istikametine göre gidiş trafiği Demirciköy-Çiftlikköy servis yoluna, dönüş trafiği tünellerin deniz bandına yönlendirildi.

TAG Otoyolu'nun Bahçe Kavşağı-Gaziantep-Osmaniye il sınırı yolunun 8-15. kilometreleri arasındaki Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Arife Yıldız Ünal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber