Kazada ölen avukat gözyaşları arasında toprağa verildi

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'ndeki 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölen 43 yaşındaki avukat Erdem ve ablası 44 yaşındaki Zeynep Didem Değirmencioğlu, memleketi Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2016 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada ölen avukat gözyaşları arasında toprağa verildi

Kazada yaşamını yitiren Erdem ve Zeynep Didem Değirmencioğlu için Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi, Sokullu Mehmet Paşa Camii'nde tören düzenlendi. Cenazeye ailesi ve yakınları ile CHP Kırklareli milletvekilleri Turabi Kayan, Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Baro Başkanı Harun Saygılı, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK başkanları ve çok sayıda kişi katıldı. Lüleburgaz'da 1977-1980 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Özcan Değirmencioğlu ve merhum Zerrin Değirmencioğlu'nun çocukları olan Erdem ve Zeynep Didem Değirmencioğlu kardeşler, cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

ZİNCİRLEME KAZADA ÖLDÜLER

Kaza, önceki gece TEM Ergene İlçesi dinlenme tesisleri mevkiinde meydana gelmişti. Atilla Eminoğlu yönetimindeki 16 JHY 70 plakalı cam şişe yüklü TIR'a, arkasından gelen Ergün Özcan yönetimindeki 34 JK 1196 plakalı tanker çarpmıştı. Kazada tanker yol ortasında yan dönerken, hemen ardından gelen Erdem Değirmencioğlu'nun yönetimindeki 34 KK 3733 plakalı otomobil de tankere çarparak zincirleme kaza meydana geldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kırklareli Barosu avukatlarından Erdem Değirmencioğlu ve kardeşi Zeynep Didem Değirmencioğlu öldü. Tanker sürücüsü Özcan ise gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber