Cumhurbaşkanı, Yıldırım ve Akar ile toplantı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki patlamayla ilgili Başbakan Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplantı yaptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2016 00:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cumhurbaşkanı, Yıldırım ve Akar ile toplantı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndaki patlamayla ilgili Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplantı yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, iftar sonrasında gelen patlama haberi üzerine Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Akar ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

Terör saldırısına ilişkin gelişmelerin sıcağı sıcağına takip edildiği toplantıda, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da hazır bulundu.

Yapılan değerlendirme neticesinde Başbakan Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın İstanbul'a gitmelerinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber