SYDV Personeline İlişkin Esaslar

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğüne bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan personelin nitelikleri, işe alınmaları, çalışma şartları, aylıkları ve diğer özlük hakları bakımından uygulama birliğinin sağlanabilmesi amacıyla hazırlanan esaslar 01/01/2007 tarihinde yürürlüğe girecektir. Sözkonusu esaslar ile birlikte nüfus kıstasına göre hangi vakıflarda kaç kişinin çalışacağı tespit edilmiş durumdadır. Konuya ilişkin genelge, esas ve eki cetvelleri görmek için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Aralık 2006 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

T.C.
BAŞBAKANLIK
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü

SAYI : B.02.1.SYD.0.30.090/15937 22/11/2006
KONU : SYDV Personeli

............................. SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI BAŞKANLIĞINA ....................................

01/12/2004 tarihli ve 5263 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun ?Fon Kurulunun oluşumu ve görevleri? başlıklı 5 inci maddesinin üçüncü fıkrasının ( c ) bendi çerçevesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında çalışan personelin nitelikleri, işe alınmaları, çalışma şartları, aylıkları ve diğer özlük hakları bakımından uygulama birliğinin sağlanabilmesi amacıyla hazırlanan ve Fon Kurulunun 02/08/2006 tarihli ve 2006/4 sayılı kararı ile uygun görülen ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar? ekte gönderilmektedir.

Bu Esasların uygulanmasına ilişkin bilgi ve açıklamalar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünün www.sydtf.gov.tr internet sayfasının ?Duyurular? bölümünün ?Vakıf Özel? kısmında yayımlanacaktır.

Esaslar, 01/01/2007 tarihinde yürürlüğe gireceğinden gerekli hazırlıklar yapılarak, Esasların yürürlük tarihinden geçerli olacak şekilde personelin unvanları ve ücretleri belirlenerek sözleşmeleri yenilenecektir.

Sözleşmeleri yenilenen personele ait bilgilerin, yukarıda belirtilen internet sayfasının ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personel Bilgi Formu? bölümüne girişleri, 31/01/2007 tarihine kadar tamamlanacaktır. Bundan sonra işe alınan, sözleşmesi feshedilen, görevi sona eren ve unvanı değiştirilen personele ait bilgiler, en geç bir ay içerisinde internet sayfasına girilecek ve konuya ilişkin gerekçeli Mütevelli Heyet Kararı Genel Müdürlüğe gönderilecektir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Beşir ATALAY

Devlet Bakanı

- Vakif personel esasları
- Norm kadro cetveli
- ek 5

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber