Adalet Bakanlığı, bazı hakim adaylarının staj yerlerini belirledi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Haziran 2016 19:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adalet Bakanlığı, bazı hakim adaylarının staj yerlerini belirledi

19 Aralık 2015 Tarihinde ÖSYM Tarafından Yapılan Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı, Mülakat Sonucuna ve İncelenen Belgelerine Göre Atama İşlemleri Tamamlanan Adaylara İlişkin Duyuru

T.C.

ADALET BAKANLIĞINDAN

19 Aralık 2015 tarihinde yapılan adli yargı hakim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavı, mülakat sonucuna ve incelenen belgelerine göre ekli I. listede isim ve soy isimleri yer alan adayların atama işlemleri tamamlanmış olup, tebligatları ilgili Cumhuriyet Başsavcılıklarına gönderilmiştir.

Ataması açıktan yapılan adaylar staj merkezlerine giderek görevlerine başlayabilirler.

Ayrıca;

19 Aralık 2015 tarihinde yapılan adli yargı hakim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavı, mülakat sonucuna ve incelenen belgelerine göre ekli II. listede isim ve soy isimleri yer alan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışıp kurumlarında ki görevlerinden ayrılmalarından sakınca görülmeyen adayların atama işlemleri tamamlanmış olup, bu adayların (Adalet Bakanlığı Personelleri hariç) atama evraklarını hakim adaylığı şube müdürlüğünden bizzat elden veya bir yakını vasıtası ile imza karşılığı almaları, kurumları ile ilişiklerini kestikten sonra staj merkezlerine giderek görevlerine başlamaları gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

. I. LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

. II. LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ.

STAJ MERKEZİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber