Emekli polis, 'Kuşu kurtarın' dedi, aynı kazada kızını kaybetti

Üniversiteden mezun olan oğlunun kep törenine giderken kazaya yakalandıklarını söyleyen Tekin, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 02 Temmuz 2016 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emekli polis, 'Kuşu kurtarın' dedi, aynı kazada kızını kaybetti

Ümran AVCI

Türkiye Nazif Tekin'i Bolu'da geçirdiği trafik kazası sonrası yaralı halde sağlık görevlilerine, "Araçta muhabbet kuşu vardı. Beni bırakın önce kuşu kurtarın, o ölür" sözleriyle tanıdı. Aynı kazada kızını kaybettiğini yeni öğrenen emekli polis memuru Nazif Tekin, yaşadığı büyük acıyı anlattı.

Üniversiteden mezun olan oğlunun kep törenine giderken kazaya yakalandıklarını söyleyen Tekin, o an yaşadıklarını gözyaşları içinde şöyle anlattı: "Kuş kızımındı. Çok sevdiği için evde yalnız bırakmak istemedi. Otomobili oğlumla dönüşümlü kullanıyorduk. Yarım saat önce direksiyona ben geçmiştim. Güle oynaya gidiyorduk. Birden aracın hakimiyetini kaybettim, gerisini hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde beni sedyeyle ambulansa bindireceklerdi. Aklıma kuşumuz Cancan geldi. Hayvanları çok severim. Bir de kızım çok sevdiği için ayrıca seviyorum o kuşu. O an ölmesin, unutulmasın diye önce kuşun kurtarılmasını istedim. Ama öğrendik ki benim canım, benim güzel kızım Seda'm uçup gitmiş. Canım çok yanıyor çok büyük bir acı. Kuş şimdi hem bize hem de damadıma emanet."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber