AKP'li sekreter, Belediye başkan yardımcılığından alındı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Aralık 2006 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Bolu Milletvekili Mehmet Güner'in sekreterliğini yaparken, geçen Ekim ayında Bolu Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Yurdanur Aybar'ın görevine son verildi. Milletvekili Güner, görevden almayı doğrularken, ?Yurdanur Aybar şu anda sadece benim yanımda görev yapıyor'' dedi.

AKP Bolu Milletvekili Mehmet Güner'in TBMM'deki sekreteri Yurdanur Aybar, Ekim ayında Bolu Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevine getirildi. Aybar, 4 başkan yardımcılığı kadrosu bulunan belediyeye dördüncü yardımcı olarak atandı. AKP'li Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, görevini Ankara'da sürdürecek olan Aybar'ın, Bolu Belediyesi'nin Ankara'daki işlerinin takibini yapacağını söyledi. Aybar'ın, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanması ve görevini Ankara'dan sürdürecek olması CHP'nin de tepkisini çekti. CHP Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan, bir soru önergesiyle atamayı Meclis'e taşıdı.

Yaklaşık 2 aydır Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak Ankara'da görev yapan Yurdanur Aybar'ın görevine geçen hafta son verildiği bildirildi. Aybar'ın Bolu Belediyesi'ndeki görevine son verildiğini doğrulayan Milletvekili Mehmet Güner sunları söyledi:

?Yurdanur Aybar, benim yanımda sekreter ve danışman olarak görevine devam ediyor. Şu an sadece benim yanımda görev yapıyor. Bolu Belediyesi'ndeki başkan yardımcılığı görevine son verildi.'' AKP'li Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber