Kurban Bayramı tatili kaç gün ve ne zaman olacak?

Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? sorusunun yanıtı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı verdi. Bakan Nabi Avcı, Kurban Bayramı tatilinin de muhtemelen 9 gün olacağını söyledi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Temmuz 2016 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kurban Bayramı tatili kaç gün ve ne zaman olacak?

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, NTV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin iç turizmde hareketlenmeye yol açtığını belirten Avcı, "Kurban Bayramı, pazartesi başlıyor, 4 gün sürüyor. Cuma günü de birleştirildiği zaman tatil yine 9 güne çıkıyor. Kurban Bayramı tatili muhtemelen 9 gün olacak" diye konuştu.

Ramazan Bayramı'nda verilen dokuz günlük tatilde yerli turistin ülke içinde seyahat etme imkanı kazandığını belirten Bakan Nabi Avcı, Kurban Bayramı'nda da muhtemelen 9 gün tatil olacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Avcı, "Kurban Bayramı, pazartesi başlıyor, dört gün sürüyor. Cuma günü de birleştirildiği zaman tatil yine dokuz güne çıkıyor. Kurban Bayramı tatili muhtemelen 9 gün olacak" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da bugün yaptığı basın toplantısında kişisel düşüncesi olduğunu ifade ederek Kurban Bayramı'nda da uzun bir tatil olacağını belirtmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber