İkiz özel harekatçı kardeşleri FETÖ bombası ayırdı

Adanalı ikiz özel hareat polisleri Ahmet ve Mehmet Oruç, FETÖ'cü darbecilerin Özel Hareat Daire Başkanlığı'na yaptıkları bombalı hava saldırısında can verdi. İkizlerden Ahmet Oruç'un eşi 7 aylık hamileydi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 24 Temmuz 2016 06:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İkiz özel harekatçı kardeşleri FETÖ bombası ayırdı

NAZAN ERDEM

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezine yapılan saldırıda şehit olan ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç'un(26) ailesi perişan oldu. Baba, "Evlatlarım, kuzularım" diye ağıt yaktı. Oruç kardeşlerin yakınları " Darbe bize oldu" diye FETÖ terör örgütüne tepki gösterdi. Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde bulunan babaevine gelen emniyet yetkilileri, acı haberi anne Senem ile baba Ali Oruç'a sağlık görevlileri eşliğinde bildirdi. Haberi alan şehitlerin eşleri ve yakınları sinir krizi geçirdi. Mahalleli evlerinin balkonlarına Türk Bayrağı asarak olayı protesto etti.

İKİZ KARDEŞLER

Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin polis okulu hariç aynı okul ve sınıfta eğitim gördükleri, son olarak Adana'da görev yapan ikizlerin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde beraber çalıştıkları ve geçici görevle Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na gönderildikleri öğrenildi. İkizlerden Ahmet Oruç'un geçtiğimiz yıl ocak, Mehmet Oruç'un ise ağustos ayında evlendikleri ve Ahmet Oruç'un eşinin 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Ahmet Oruç'un eşi Emine Oruç (solda) 7 aylık hamileydi. Mehmet Oruç ise Kübra Oruç (üstte) ile geçen yıl ağustos ayında dünya evine girmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber