Hastane cep telefonuyla randevuya gçti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2006 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cep telefonu masajıyla randevu sistemine geçti. Yeni sistemle hasta randevusu almak için 24 saat mesaj sistemi kullanılabilecek.

Bir çok yeniliğe imza atan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, cep telefonu yöntemiyle randevu sistemine geçti. Yeni geçilen bu sistem sayesinde muayene olacak bütün hastalar 24 saat boyunca kısa mesaj atarak hastaneden randevu alabilecek. Hastanelerde muayene olmak için uzun kuyruklar oluşturan hastalar, daha önceki yıllarda geçilen telefonla randevu sistemine alışmaya çalışırken, bir yenilik daha yapan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İsmail Tamer, bu uygulama sayesinde kuyruklarda düşüş olmasını beklediklerini ifade etti.

Başhekim İsmail Tamer, "Yapılan bu yenilikle birlikte hastanelerde görmeye alıştığımız kuyruklardan kurtulacağız. Telefonla randevu sisteminden sonra SMS ile de randevu sistemine başladık. Bir kaç aydır bu sistem kullanılıyor ve hasta kuyruklarında önemli oranda düşüş görmekteyiz" dedi.

Cep telefonuna hastanenin kodu yazıldıktan sonra kimlik numarasıyla birlikte gidilecek olan bölümün yazılmasından sonra en yakın zamana randevu veren sistemin tanıtılması için hastane civarına ve bir çok yere afişler de asıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber