Belediye Sağlık İşleri Müdürüne 'chat' oyunu

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 15 Aralık 2006 08:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternette yaptığı chat, İstanbul'da AKP'li bir belediyenin sağlık işleri müdürü Dr. T.Ş.'nin başını ağrıttı

AKP'li müdür internette tanıştığı kız zannettiği kişiyle sohbet etmeye başladı. İnternetteki sohbetin içeriği kısa sürede sekse dönüştü. Kız web kamerasıyla soyunurken çektiği görüntüleri doktor olan müdüre gönderdi. Doktor da karşılık olarak çıplak görüntülerini göndermekten çekinmedi. Sanal sohbetin gidişatı bu andan itibaren değişti. Doktorun çıplak görüntülerini alan partneri asıl amacını açıkladı. Doktorun kız zannettiği partneri aslında erkekti ve şantajla para sızdırmak istiyordu. Niyetini ?Para vermezsen fotoğraflarını internete veririm? sözleriyle açıkladı.

Doktor T.Ş. tehditlerin artması üzerine polise gitmeye karar verdi. Polis teknik inceleme sonunda şantajı yapan 17 yaşındaki lise öğrencisi K.T.'yi Şanlıurfa'da yakaladı.

Yapılan incelemede lise öğrencisinin kullandığı bilgisayarda sohbet ettiği başka kişilerin de çıplak görüntülerine rastlandı. Bilgisayarına koyduğu bir sistemle karşı tarafa soyunan bir kadın görüntüsünü verdiği anlaşılan K.T.'nin webcam'de chat yaptığı kişiyi de çırılçıplak soyup tehdit ettiği ortaya çıktı. Lise öğrencisi K.T.'nin kullandığı bilgisayara el konuldu. Siverek Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile incelenen bilgisayarda ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Adliyeye çıkarılan K.T. yaşı küçük olduğu için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. K.T. savcılıkta verdiği ifadede şantaj yapmadığını ancak internette böyle sohbet ettiği için pişman olduğunu söyledi. AKP'li Müdür Dr. T.Ş ise konuyla ilgisinin olmadığını bir süre önce şifresinin hack'lendiğini, kimseyle bu şekilde bir sohbet etmediğini ileri sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber